Buitenbeleving Residentie Heilig Hart

Een unieke buitenbeleving

Van tuin tot balkon

De buitenruimte waarover de appartementen in de Kerk en de Pastorie beschikken is een grote plus. Zeker in dit binnenstedelijk gebied.

In Het Hart van Venlo

Van alle
gemakken voorzien

Alle appartementen beschikken over 1 eigen parkeerplaats op eigen terrein. De appartementen in de Kerk hebben eigen buitenruimte en de appartementen in de Pastorie hebben allen een ruim balkon. Daarnaast beschikken alle appartementen over 1 eigen berging.

Wonen en ontmoeten in Residentie Heilig Hart

De naam Residentie Heilig Hart is een symbolische verwijzing naar de Heilig Hartkerk en de locatie waar wonen en ontmoeten centraal staan. Hiermee gaat de historie van de Heilig Hartkerk niet verloren, maar geven we er een moderne én toekomstbestendige twist aan. Onder de centrale koepel creëren we een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte voor de bewoners van zowel de Kerk als de Pastorie. Bijpraten in de zithoek, een krantje lezen in de leeshoek, kop koffie drinken in de koffie-hoek of jouw verjaardag vieren; deze ruimte leent zich hier uitstekend voor!

Design Escapes

Wonen in het Heilig Hart van Venlo op een unieke plek dicht bij het stadscentrum, met de sfeer van toen en het comfort van nu.

Appartementen

Contact

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© Residentie Heilig Hart. All rights reserved. Made by Mannen van 80