De Kerk

VAN KERK NAAR WOONOMGEVING

Wonen in een droom

De Heilig Hartkerk in Venlo wordt omgetoverd naar een modern wooncomplex.

Transformatie

Luxueuze appartementen

Venterra transformeert de kerk naar een wooncomplex bestaande uit negen luxueuze huurappartementen met een vloeroppervlak van ca. 80 m2 tot 160 m2. De appartementen beschikken over een eigen bergruimte en een parkeerplaats op eigen terrein.

Bijzonder wonen

Karakteristieke elementen

Karakteristieke elementen laten we zoveel mogelijk behouden. Eind 2024 verwachten wij deze bijzondere appartementen te huur aan te bieden.

Verbinding

Ontmoetingsruimte

De centrale plek in De Kerk, waar vroeger het altaar stond, wordt ingericht als multifunctionele ontmoetingsruimte. Deze prachtige, sfeervolle ruimte is toegankelijk voor de bewoners van zowel De Kerk en De Pastorie en zorgt voor verbinding.

In Het Hart van Venlo

Unieke ervaringen
creëren

Met een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte voor de bewoners van zowel de Kerk als de Pastorie. 

Wonen en ontmoeten in Residentie Heilig Hart

De naam Residentie Heilig Hart is een symbolische verwijzing naar de Heilig Hartkerk en de locatie waar wonen en ontmoeten centraal staan. Hiermee gaat de historie van de Heilig Hartkerk niet verloren, maar geven we er een moderne én toekomstbestendige twist aan. Onder de centrale koepel creëren we een gemeenschappelijke ontmoetingsruimte voor de bewoners van zowel de Kerk als de Pastorie. Bijpraten in de zithoek, een krantje lezen in de leeshoek, kop koffie drinken in de koffie-hoek of jouw verjaardag vieren; deze ruimte leent zich hier uitstekend voor!

Design Escapes

Wonen in het Heilig Hart van Venlo op een unieke plek dicht bij het stadscentrum, met de sfeer van toen en het comfort van nu.

Appartementen

Contact

  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

© Residentie Heilig Hart. All rights reserved. Made by Mannen van 80